+Follow
Dashboard
Beautiful Life
How beautiful is your life?
Love <3
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Muhd Amin bin Mohd Khairy diculik pada 3/10/2011. I love you so much P.Ramlee :*



Thursday, 24 November 2011
He Fever @ 03:35

  

tgok gmbr tu, mcm tu lah aku kesunyian :(((  

skrg niy aku nak cite pasal title dkt atas ni, 3 hari tak contact wey, rindu sial aku dkt die :(   
minggu lepas die pergi cameron dgn family die, sabtu and ahad. hari sabtu pagi tu die kejut kan aku, hahahah, first time sial, sekali kejut dah bgn, bukan mcm kau b, susah bangat nak kejut kan :p tahu kan klau dkt tempat berbukit niy susah sikit nak dpt lineee, mcm pundek je line, sekejap ade sekejap tak :) hahahaah

Die bersuke ria dkt sana entah die ingat aku ke tak, enjoy sgat tu. hahha kan b? then dkt sana die dah mule dmam? eh b kau dmam cinte ke? rinduu aku letteww, hahahaha. then hari isninkautak txt aku pun kan., aku cal kau tak angkat, mcm haramm jee, panasje hati aku.aku sabar je. mlm tu kau main missed cal.aku terus hantar txt            
              ME : kejap lagi kite cal balik

                            *tgh cal* 

             ME: angkat lah, bby gune fon ayah ni. 

                           *still cal lagi* 

             ME: org cal tak angkat, nvm, dah biase kena mcm ni :) 
                 
                           keesokkan nye aku txt lagi, bgn tido terus txt 
            
             ME: Hi sayang, good morning. smlm kite tk txt pun kan? k sumpah rindu 
                    bby txt b bukan nak rep. k, takpe dah biase. bby ingat lepas bola bby 
                    nak cal, bby mmg akan cal pun. around pkul bape ntah bby cal, b tk angkat. 
                   try nom celcome pun b tak angkat. 

                                  *ade lagi act, tapi aku pendek kan, txtnye pnjg sgat

then, lame sikit aku cal die, die angkat. wahhh, happy babe. then aku tnye die dkt mane semue,  die ckap dkt hospital? wahhh, waaa terkejut luu tahuu, pastu die boleh main main dgn aku lagi.
 aku tanye : 
                       ME: buat ape dkt hospital? 

                       HIM: menari nari. 

                       " MENARI NARI" 

                " MENARI NARI"

                "MENARI NARI" 

yee. sempat lagi bergurau sende dgn aku, org tanye bebetul, die boleh sempt bergurau. hahaahahah. mcm bangsattttt. lame sikit aku tnye kakak teeha ( kakak amin) tanye amin kenape, sakit ape, termasuk lah kakak amin dmam, alololo kesiannyewwwww.  

Mknn ubat k syg? suare amin takde, katak pinjam suare die tu yg tknak angkt fon tu? eh, yke ni b? mcm tak percaye je. kau tipuu aku, siap ahh, waa cincangg luu 8 kali. gengster ni ;p dgr cite kau suspek denggi? walawehh, serious b? risau niy syg. dmam tu boleh bawak maut tu? doa bnyk bynk k? bby doakn b and kakak teeha cepat sembuh :* <3 bby tggu txt dari you niy syg, nnty papehal bg tahu bby tau, jgn diamm jee, kang kena tumbuk dgnn aku ;p

                                                    #imissyouu bby :(






❤ older posts /
Wednesday, 5 October 2011
i love youu biy ♥ ♥ ♥ @ 02:36

first time otp dgn die smpai pukul 5.30 pagi? lame kan, dari pukul bape entah, tak ingat. time otp sempat lagi nangis, nak tahu sbb ape? sbb die cite pasal tutttt teettt :)  malas nak ckap, hahahhaa, best otp dgn die, mule gembire, pastu sedey, pastu ketawa mcm mcm aa, pastu die tanye aku :

               die : kite niy coup ke?

               aku : entah aa, kite kan fake relaay je . 

               #pastu die membebel ape entah aku tak ingat, dgn secare tetbenyeww die ckap mcm ni 

               die : kau tegaa buat ape? 

               aku : tak buat pape #timee niy terus diam then menagis, hahha, pasal tu pun aku nak nangis kanxD 

               die : bby dah tu takyah nangis, sorry  #dgn suare comeel die tu. ♥ ♥ 


aku tak ingat ape yg aku ckap, hahahaaha, then dlm pukul 4.30 pagi kot, hubungan kami telah dihijab kabulkan  alhamdullilah :p sarung cincin lagi tau, kau ade? hahha #harapan laa kan nak sarung cincin ;p

hahahahaha, pastu aku tak tahu nak ckap ape aku ckap pasal ex aku, hahaha, b sory membebel dekat telinge b tu, hahhaa, die pun mcm menyirap je kan, bosan aa ape lahh, pdahal jeles letewww, hahaahaha, 

sebernahnye kan aku mlas nak post pnjg pnjg :) hahahha belum tibe masenye nak post pnjg pnjg





❤ older posts /